Druki szkolne
 
 
 Legitymacja nauczyciela
 
 
 Egzaminy
 
 Awans
 
 
 Projekty edukacyjne
 
 
 Matura
 
 Poczta
 
 
 Reklama
 
 
 Kontakt

Czy wiesz co jesz ? Skażenie żywności a zdrowie.

Pobierz publikacje
Opis:1. Chemiczne dodatki w żywności i ich wpływ na zdrowie konsumentów 2. Chemizacja rolnictwa ( pestycydy, azotany i azotyny) i ich wpływ na zdrowie. 3. Źródła metali ciężkich w żywności. 4. Rolnictwo ekologiczne jako producent zdrowej żywności.
Autor:Urszula Morawska
Rozmiar pliku:301 KB


 
 Projekty edukacyjne




 
 Kontakt

W razie jakichkolwiek pytań zadzwoń 32 338 38 30 lub napisz oswiata@technika.gliwice.pl



Copyright © 2015 Technika